Behandelingen

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging is een van de meest gevraagde behandelingen in mijn instituut, vandaar ook de keuze uit een aantal specifieke behandelingen waarbij de collageen- en thermische masker behandelingen worden aangepast aan uw persoonlijke huidtype. Alle mensen zijn trouwens verschillend!

Gelaatsverzorging met Alginaat Peel-off-maskers.

Behandeling op basis van algen en wieren. Algen zijn rijk aan polysachariden, één van de belangrijkste bouwstenen voor een jeugdige en gezonde huid.

TCA Peeling

Bij een chemische peeling TCA wordt een vloeistof TCA (trichloorazijnzuur) op de huid aangebracht, waardoor de bovenste cellagen afschilferen. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen en elastine, zodat een gladdere, zachtere en frissere huid verschijnt. Typisch voor een TCA peeling is de "frosting": de huid wordt tijdens de behandeling "witter" gedurende een vijftal minuten. Dit helpt de specialist om de diepte en de veiligheid van de peeling te bepalen.

Er bestaan meerdere concentraties TCA (18%, 20%...). Hoe hoger de concentratie, hoe efficiënter de peeling.

"AHA" Peeling van binnenuit

Onze huid heeft een natuurlijk vernieuwingsproces, namelijk door afschilfering van de dode huid. Veroudering vertraagt dit process, wat leidt tot een opstapeling van dode huidcellen. Resultaat: onregelmatige huidkleur, doffe huid enz...

AHA's exfolieren de huid, zij helpen het cellulaire cement op te lossen dat de dode huidcellen samen houdt. Zij helpen het stimuleren van hyaluronzuur, wat zoveel betekend als het vochtverlies tegen gaan, dus...

Verbetering van ongewenste pigmentvlekken
Verbetering van de huid
De huid wordt vochtiger, helderder en jeugdiger
Vermindering van de rimpels
AHA's maken talg vloeibaar dus verbetering van acné, puistjes, comedonen.

Meso-Needling

Inbrengen van Meso-werkstoffen in het gelaat, hyaluronzuur en andere werkstoffen tegen rimpels.

Advanced Hydrogel patch

Een antirimpelmasker met hoge concentratie werkstoffen. Dit patch masker heeft dezelfde progressieve verspreiding van de ingrediünten in de huid als de medische patch, zoals nicotine. Dit betekent dat de actieve ingrediünten van dit masker progressief en langdurig verspreid worden in de huid.

TX Carboxy Therapy

Een therapy die bestaat uit het aanbrengen van zuurstof en hyaluronzuur onder de huid. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Problemen met gewrichten en weefsel kan ook veroorzaakt worden door een tekort aan deze stof. Deze therapie werkt dan ook hydraterend en heeft een bijzonder anti-agingeffect.

Peeling Pro solutions

Verwijderd dode huidcellen, stimuleert de collageen-en elastinesynthese (om elasticiteit en huidveroudering tegen te gaan). De huid is diepgaand gereinigd, het celmetabolisme is gereactiveerd en rimpels en lijntjes vervaagd.

Droge huid: de huid wordt gehydrateerd.
Vette huid met neiging tot acné: de talgfunctie wordt geregeld.

Na de behandeling merkt u de resultaten meteen: stralender teint, huidstructuur ziet er beter uit en fijne rimpels en pigmentplekken zijn vervaagd.

Whitening voor stralend witte tanden

Doet de behandeling pijn?

Kies je ervoor om bij White je tanden te laten bleken, dan kies je ook voor een dieptereiniging. Het is een volkomen veilige en pijnloze behandeling, zonder peroxides!

Wat met kronen of vullingen?

Het is geen probleem als je kronen of vullingen in het front hebt. Er kunnen natuurlijk geen verkleuringen in de kronen of vullingen dringen, maar er kan wel aanslag op komen. Daardoor lijken de kronen of vullingen ook donkerder. Dat gaat er volledig af tijdens de behandeling, zodat het gebit er als één geheel uit ziet na de behandeling.

Mag ik eten na de behandeling?

Na de behandeling mag je NIET direct eten of drinken, je dient 24 uur rekening te houden met wat je eet. Het is niet aanbevolen om de eerste 4 uur na het bleken producten te nuttigen die kleurstof bevatten. Ook raden we de eerste 24 uur roken sterk af.

Gebruik van peroxides?

Doordat een bleekbehandeling geen peroxides bevat is er geen sprake van gevoeligheid tijdens of na de behandeling. Onze gebruikte Whiteninggel bevat alleen natuurlijke ingrediënten, ook geen andere chemicaliën.

Bijwerkingen?

Een whiteningbehandeling is volkomen onschadelijk voor het gebit. Er zijn geen bijwerkingen na een whitening behandeling. De kans op gaatjes wordt door deze behandeling zeker niet vergroot. Mocht je voor de behandeling last hebben van gevoelige tanden, dan wordt het door een bleek behandeling zeker niet erger.

Hoe vaak mag ik deze behandeling herhalen?

Doordat we met een non-peroxide whiteninggel werken, mag je deze behandeling herhalen zo vaak je maar wenst.

Hoelang duurt een behandeling?

Wij werken met een revolutionaire techniek waardoor de behandeling slechts een 20-tal minuten in beslag neemt.

Hoe wit worden mijn tanden na een Whitening behandeling?

De kleur van de tanden is genetisch bepaald, daardoor heeft niet iedereen dezelfde kleur van tanden. Dat geldt ook voor de tint van de tanden na de behandeling. Voordat de behandeling begint bepalen we de huidige kleur aan de hand van een shade-guide, zodat we na de behandeling kunnen aantonen wat het verschil van tint was.

Manicure & Pedicure

De handen worden weleens de werktuigen van het menselijk lichaam genoemd, maar verzorgde handen zijn zeker niet in het minst het visitekaartje van uw hygiënische uitstraling.
Knippen, vijlen, lakken van de nagels, het kan allemaal. Een massage van de handen geeft een rustgevend en ontspannend gevoel, stimuleert de bloedsomloop én verzacht gewrichtspijnen! Een Paraffinebad hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en is een perfecte verjongingskuur voor je handen!

Het valt niet te ontkennen dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren krijgen, zij dragen het hele lichaamsgewicht voor meer dan 50% van een etmaal! Niet verwonderlijk dus dat hierbij met regelmaat problemen kunnen ontstaan. Een regelmatige voetverzorging kan deze lastige kwalen verhelpen of beter nog, voorkomen! Het verwijderen van eelt, knippen en vijlen van de nagels, verwijderen van likdoorns, ingegroeide nagels enz.... het kan allemaal.

Massage van voeten en onderbenen bevrijd je van het "zware-benen-gevoel" en een Paraffinebad met TEA TREE olie zorgt dan weer voor intensieve desinfectie en een ideale zuurstofopname, wat de bloedsomloop stimuleert en je een kalmerend en ontspannend gevoel geeft!

Vraag vrijblijvend info over alle mogelijke behandelingen apart

Permanente wenkbrauwen

Een nieuwe methode voor een natuurlijke blijvende "LOOK"

Dé oplossing voor perfecte en blijvende wenkbrauwen voor een duur van ongeveer 1 à 2 jaar, afhankelijk van uw huidtype. De behandeling is een vorm van permanente Make-Up en neemt ongeveer 60 minuten in beslag.

Iedere dag weer zorgeloos de toekomst tegemoet met MAXBROWS!

Maxcara

Wekenlang een onberispelijke mascara look dankzij Maxcara. Géén make-up remover meer nodig. Geen uitlopende mascara, een droom van een product welke de gewone mascara vervangt.

Dag en nacht mooie donkere, volumineuze wimpers, 100% waterproof! Een ideale oplossing voor vakantie, of zelfs voor het dagdagelijkse gewone werk.

De behandeling is pijnloos en neemt ongeveer 20 minuten van uw kostbare tijd in beslag en... niet onbelangrijk: het vergt nadien geen extra onderhoud!

Ontharen

Ontharingen met hars

Ongewenste haartjes in gelaat of op het lichaam worden moeiteloos verwijderd met striphars of met filmhars.
Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones zoals gelaat, oksels en bikinilijn. Het is een zeer zachte, bijna pijnloze ontharing.

Definitief ontharen

IPL ontharing

Maak nu een einde vaan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Met behulp van de technisch hoogwaardige MedCos® IPL methode wordt in het haartje de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Elektrische ontharing

Electrische ontharing is een vorm van definitieve ontharing. Door coagulatie (verbranding) met een naaldje worden de haarwortels één voor één verbrand. Deze methode is met name geschikt voor de kleinere gebieden, zoals kin, bovenlip en buik.Grotere oppervlaktes kunnen ook behandeld worden, echter dit kost wat tijd.

Ook voor witte en grijze haren kan deze techniek toegepast worden, zoals de afwerking bij IPL behandeling. De overgebleven witte haren na IPL worden dan verwijderd met deze methode, om een max. ontharing te bekomen.

MedCos IPL

Definitief ontharen

Maak nu een einde vaan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Met behulp van de technisch hoogwaardige MedCos® IPL methode wordt in het haartje de lichtenergie omgezet in warmte-energie waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Spinnetjes op de benen

Met de MedCos® IPL methode kan Spider naevi effectief en veilig behandeld worden. Spider naevi zijn storende verwijde bloedvaatjes veelal voorkomend op de bovenbenen, beter bekend als "spinnetjes" of "spiders".

Met de MedCos® IPL methode kunnen deze storende verwijde bloedvaatjes "spinnetjes" zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd/vervaagd door middel van het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Couperose

Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van couperose behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes worden verwijderd door het gepulseerde licht dat overgebracht wordt op de te behandelen locatie.

Met de MedCos® IPL methode kan couperose effectief behandeld worden. Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt waarna de couperose zal verdwijnen.

Acné

Met de MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acné zeer effectief en veilig behandeld worden. De huid zal tot rust komen en de acné zal zienderogen verminderen.

Met de technische hoogwaardige MedCos® IPL methode kunnen vele vormen van acné effectief behandeld worden. Het gepuliseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de bacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acné.

Huidverjonging

Met de MedCos® IPL methode kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat zal gezonder, frisser en jonger tonen.

Het hoog energetisch gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

Tanning & Bruinen

Wat is spray tanning? Waarom werkt het?

Dihydroxyacetone (DHA) is een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht me een speciale lagedruk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van de huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van je behandeling, is puur een kleur voor je tanning professional om te zien dat de huid egaal is gedekt. In 8-10 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld.

Is het veilig?

Ja, heel veilig. Een sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10 - 14 dagen in de zon, maar zonder de nadelige effecten.

Hoe bruin word ik?

Je tan resultaten hangen af van hoe goed je natuurlijk bruin wordt. Hoe bruiner je wordt in de zon hoe donkerder je tan wordt. Veel mensen letten op de intensiteit van hun tan; lichter in de wintermaanden, donkerder in de zomermaanden. Een dubbele spray behandeling (d.w.z. als je een tweede tanning binnen 48 uur doet na je eerste afspraak) zal je helpen donkerder te worden met superieure resultaten.

Hoelang gaat mijn sunless tan mee?

De tan zal ongeveer 5-10 dagen blijven zitten, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste scrub voorafgaand aan de behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon. De huid werpt dode huidcellen af, je tan zal hierdoor verdwijnen dus het is belangrijk om dagelijks te hydrateren.

Voetreflexologie

Voetreflexologie is voetmassage onder de vorm van meridiaantherapie evenals de Chinese acupunctuur. Door toepassing ervan kan men zijn lichamelijke en geestelijke constitutie herstellen en verbeteren. Het heeft een regulerende invloed op de werking van de organen en de verwijdering van de overtollige afvalstoffen uit het lichaam.

Bovenalles mogen we hier spreken van een enorm deugddoende massage die een zalig rustgevend gevoel met zich meebrengt. Een grote aanrader voor stress-rijke personen!

Micro Pulsed Plasma Therapy

Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelverwijdering zonder BOtuline TOXine injecties, fillers of chirurgie.

De unieke Micro Pulsed PlasmaTM Therapy is een high-tech technologie waarbij ultrakleine, minuscule plasma-energie pulsen op de huid gegeven worden.Deze plasma puntshots van slechts een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt,waardoor rimpels zichtbaar minder worden,verslapte huid van de oogleden opgespannen wordt en de huid strakker wordt.
Zonder littekens!

Snel en pijnloos

Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een crème, zodat u micro plasma pulsen nauwelijks voelt.

Korte geneestijd

Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar en kunnen de oogleden zwellen.
De zwelling trekt binnen circa 2 dagen weg en de puntjes zullen vanaf de 5de dag vanzelf afvallen.
De huid kan daarna nog enige roodheid vertonen maar dit mag desgewenst gecamoufleerd worden met make-up wanneer de puntjes er zijn afgevallen.

Wat kan behandeld worden?

Verslapte bovenoogleden
Kraaienpootjes
Rimpels en lijntje onder de ogen
Fronsrimpels
Voorhoofdrimpels
Mondrimpels
Neus-lippenplooi
...

Wat kan niet behandeld worden?

Overhangende oogleden door vetophoping
Wallen door vocht- of vetophoping
Diepe huidplooien
Acne littekens

Resultaat

Het bereikbare resultaat is verschillend van persoon tot persoon.
In het algemeen zijn er 2 behandelingen nodig die met een tussenpauze van 6-8 weken gegeven worden.Wenst u extra behandelingen voor meer verstrakking dan is dit perfect mogelijk, er moet altijd 6-8 weken tussen de behandelingen gerespecteerd worden.

Langdurig Resultaat

Het resultaat van de behandeling houdt circa 2 tot 3 jaar. U kunt de behandeling daarna herhalen. 
Het is echter ook mogelijk om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Zo houdt u uw behandelde zone altijd in prima conditie. 
Ook hier geldt: alles wat u goed onderhoudt, gaat veel langer mee.

Advanced Cell Stimulation Therapy

Waarvoor wordt ACS Therapy toegepast?

ACS Therapy staat voor Advanced Cell Stimulation Therapy, de nieuwste ontwikkeling op gebied van microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

Waarvoor wordt ACS Therapy toegepast?

De volgende resultaten kunnen bereikt worden met een effectieve toepassing van ACS Therapy: Reductie van rimpels en lijntjes, Huidverjonging, Huidversteviging, Behandeling atrofische huid, Minimalisering van verschillende typen littekens, Reductie van striae, Oplichten van pigmentstoornissen, Verfijnen van grote poriën, Verbeteren van de huidtextuur

Hoe werkt ACS Therapy?

Door middel van een precisie handstuk worden minuscule microperforaties in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd wordt. De huid wordt steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celmetabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen. Hiervoor wordt steriel Hyaluronzuur gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. ACS Therapy kan toegepast worden op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals, decolleté, handen en lichaam. Ook littekens, pigmentstoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden.

Voordelen ACS Therapy

Natuurlijke stimulatie van huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur

Verbetering van binnenuit door de huid zelf

Minimaal invasieve behandeling

Geen verwijdering van epidermis

Minimale tot geen bijwerkingen

Kan gecombineerd worden met uw instituut behandelingen

Korte hersteltijd

Geschikt voor alle huidtypes

Geavanceerd en veilig

Bij de behandeling kunt u kiezen uit 3 steriele wegwerpmodules met verschillende naaldformatie aangepast op de soort behandeling en behandelzone. Bovendien kunt u de naaldlengte tot op éénhonderdste van een millimeter nauwkeurig instellen en de frequentiesnelheid per behandelzone aanpassen. Hiermee werkt u uitermate precies en veilig. Bovendien wordt de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet aangetast en is de hersteltijd van de huid slechts 12 tot 18 uur. Eventuele roodheden mogen echter al na 12 uur door de klant met make-up gecamoufleerd worden.